ŞIRNAK / SİLOPİ - Buğdaylı Ortaokulu

Buğdaylı Ortaokulu

Adres
BUĞDAYLI KÖYÜ BUĞDAYLI KÜME EVLERİ BUĞDAYLI İLKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 SİLOPİ / ŞIRNAK
Vizyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili;kendine güvenen,girişimci bireyler olarak yetişmesini gerçekleştirmek ve onlara 21. yüzyılın vizyonunu kazandırmak temel amacımızdır.
Misyon
Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu ticaret,muhasebe , büro hizmetleri bankacılık ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek , nitelikli iş gücü yetiştirmek ve bununla beraber mesleğinin devamı olan üniversite ve ya yüksek okullara öğrencilerimizi hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :Okulumuzda İkili Eğitim Sistemi uygulanmaktadır.
Okulumuz Kalorifer Sistemi ile ısınmaktadır.
Okulumuza ulaşım servislerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Şırnak ilinin Silopi ilçesinin Buğdaylı köyünde yer almaktadır. Silopi ilçesi ve Buğdaylı köyü tarım alanları bakımından elverişli ve düzlük arazilerden oluşmaktadır. Köyde yaşayan halkın büyük çoğunluğu tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.
İlçe Merkezine : 12 km İl Merkezine : 90 Km